DE UITNODIGING

Het interesseert me niet wat voor werk je hebt.
Ik wil weten wat je verlangens zijn, en of je durft te dromen over dat waar je in je hart naar hunkert.

Het interesseert me niet hoe oud je bent. Ik wil weten of je het aandurft naar liefde te zoeken, je droom na te streven, het avontuur van het leven durft aan te gaan.

Het interesseert me niet welke planeten je maan kruisen. Ik wil weten of je tot de kern van je eigen verdriet bent doorgedrongen, of je ontvankelijker bent geworden door het verraad van het leven. Of dat je je hebt teruggetrokken en afgesloten uit angst voor nog meer pijn. Ik wil weten of je pijn kunt ervaren, de mijne of die van jezelf, zonder het te verbergen, te verdoezelen of vast te houden.

Ik wil weten of je met vreugde kunt omgaan, de mijne of die van jezelf, of je kunt dansen van uitzinnigheid en de verrukking tot in je vingertoppen en tenen kunt voelen tintelen, zonder ons te waarschuwen voorzichtig te zijn, realistisch te zijn, rekening te houden met de beperkingen die je als mens hebt.

Het interesseert me niet of het verhaal dat je me vertelt waar is. Ik wil weten of je een ander kunt teleurstellen om eerlijk tegenover jezelf te zijn; of je de beschuldiging van verraad kunt verdragen zonder je eigen ziel te verraden; of je trouweloos kunt zijn en daarom betrouwbaar.

Ik wil weten of je schoonheid kunt zien, zelfs wanneer het niet mooi is, iedere dag, en of je je eigen leven door de aanwezigheid ervan kunt verrijken.

Ik wil weten of je mislukking kunt aanvaarden, die van jezelf en de mijne, en toch aan de rand van het meer kunt staan en ‘Ja!’ roepen naar de zilveren volle maan.

Het interesseert me niet te weten waar je woont of hoeveel geld je hebt. Ik wil weten of je kunt opstaan na een nacht van verdriet en wanhoop, vermoeid en gekwetst tot op het bot, en kunt doen wat gedaan moet worden om de kinderen te eten te geven.

Het interesseert me niet wie je kent of hoe je tot hier bent gekomen. Ik wil weten of je met mij midden in het vuur wilt gaan staan en niet zult terugdeinzen.

Het interesseert me niet waar of met wie je hebt gestudeerd. Ik wil weten wat jou staande houdt, van binnenuit, wanneer al het andere wegvalt.

Ik wil weten of je alleen met jezelf kunt zijn en of je op die eenzame momenten werkelijk van je eigen gezelschap geniet.

Oriah Mountain Dreamer

  

 

Veerle Böhrer 

Zowat 50 jaar geleden kwamen de paarden in mijn leven. Dankzij deze prachtige dieren krijg ik nog elke dag wijze levenslessen voorgeschoteld.

 

"As long as there's a seeking, there isn't understanding." Wayne Liquorman

 

Jarenlang wou ik vanalles doen om te kunnen zijn, nu wil ik enkel 'zijn'. 

Nu pas besef ik dat alles er altijd al was: binnen in mezelf. Daar zit immers alle kennis, alle wijsheid, alle liefde gewoon klaar om op het juiste moment naar boven te komen. Mijn grote kracht is 'zijn' van waaruit ik precies kan aanvoelen en weten wat er is om daar dan naar te luisteren en te handelen.

Begeleid door mijn leermeesters...

De natuur, de dieren, heel het universum dragen die eeuwenoude kennis en wijsheid met zich mee en leren ons wat ‘zijn’ is. Als echte leermeesters geven ze me workshops op maat, die soms heel confronterend zijn, verdriet, angsten, twijfels,… naar boven brengen, maar telkens is er ook het mogen ervaren van onvoorwaardelijke liefde, vreugde, dankbaarheid en gewoon mogen ‘zijn’.

 

Waar zijn en doen samenvallen is er de stilte waarin niets hoeft en alles kan....

 

Equine-partners  is ontstaan uit het samenzijn met paarden. Het is een avontuurlijke reis op het ritme van mens, paard en natuur met als doel te evolueren. Alle uitdagingen, mensen, dieren,… onderweg helpen mee alles ‘door de ogen van liefde’ te leren zien en volop te genieten van het samen ZIJN met al onze wonderlijke leermeesters!

 

 

 

 Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst

 


Lelieboomgaardenstraat 20   3071 Erps-Kwerps   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   0498 64 01 25